Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Sevgilisi için tesettüre girermiş... Oldu canım!

Allah'ım sen kimseyi çaresiz bırakma! Allah'ım sen şu kadınları uzun süre yalnız koyma! Ey güzel Allah'ım, yalnız kadının, yalnızlığıyla barışamamış kadının, şöyle ele güne karşı 'bu da benim adam' çekemeyen kadının fabrika ayarları bozuluveriyor, sen onların elinden tut Allah'ım. Allah'ım bunlar aşkın da suyunu çıkardılar, sen şu kullarına tez elden bir koca ver de rahatlasınlar Allah'ım. Bugün sana ellerimi ve kalbimi güzel arkadaşımız Gülşen için açtım Allah'ım. Sen kendisine akıl fikir ver Allah'ım. Kızcağız ooof of kömür gibi yanmasın Allah'ım. Amin!

ERKEKTEN ÖNCE VE SONRA
Yukarıda gördüğünüz küçük dua şarkıcı Gülşen kardeşimiz için tarafımdan kaleme alınmıştır. Şu yalnızlık denen şey bir kadını daha yemiş yemiş bitirmiş, kendinden etmiştir. Bakın ne olmuş Gülşen'e... Gazeteci-yazar arkadaşım Ece Vahapoğlu'nun kitabı 'Öteki'nin tanıtımına katılmış Gülşen. Magazinciler sormuşlar; "Sevgiliniz için kapanır mıydınız?" Gülşen şıp diye ezberden yanıtlamış: "Eğer çok seviyorsam ve benden böyle bir şey istiyorsa hiç düşünmem bile!" Aferin Gülşen! Aferin! Hiç bozma, aynen bu kafayla devam et, bak gör çok mutlu olacaksın! Vallahi aklımı kaçıracağım sayın seyirciler. Biri kadınlara erkekler için değişmemeleri gerektiğini söylesin lütfen! Hep aynı hikaye. Hep aynı nakarat! Kariyerlisi, kariyersizi, güzeli, çirkini, ev kızı, ünlüsü fark etmiyor maalesef kadının hayatı erkekten önce ve erkekten sonra diye ikiye ayrılıyor. Erkek isterse iş bırakılıyor, erkek geliyor sahneler bitiyor, erkek geliyor dekolte kıyafetler rafa kalkıyor, erkek geliyor eğlence bitiyor... Sebep? Aşk! Hadi oradan! Öyle aşk mı olur! Ya adamın sana aşkı? Kardeşim bu adam seni hali hazırda nasılsan öyle beğenmedi mi? Şimdi niçin değiştirmeye çalışıyor? Hadi o değiştirmeye çalışıyor sen niçin değişiyorsun? Senin arpa kadar aklın yok mu? Üstelik Gülşen'in muhteşem demecindeki hadise daha da farklı; tesettüre girmek, girmemek meselesi.

DERİN NEFES AL GÜLŞEN
Alooo arkadaşım Gülşen! Tesettüre girmek erkek için sahneleri bırakmakla, dekolte kıyafetlere veda etmekle aynı şey değil! Tesettüre girmek bir inanç meselesi, çocuk oyuncağı, aşk için yapılan bir fedakarlık falan hiç değil! Öyle aşk süresince yani hani diyelim 3-5 ay bilemedin 2-3 sene tesettüre girip sonra "Ay ben vazgeçtim" buyurup, minilerine geri dönmek olmaz! O bir yaşam biçimi. Bilmem anlatabildim mi güzel kardeşim. Varsın yine senin hayatının fonunda dekorasyondan 'Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk' çalıversin. Ama hele iki dakika düşün, derin bir nefes al! Bu kadar kendinden geçme, e mi kuzum. Hadi canım, ben duanı ettim zaten. Sen, seni sen olduğun için seven bir adam bul da kafan karışmasın, ayarların bozulmasın. Hadi çok öperim.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA