Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

İbo kızıyor ama...

İbrahim Tatlıses; Serdar Ortaç ve sevgilisi Chloe'nin aşk temalı tatil, eğlence, Bebek pozlarının magazin sayfalarından inmemesine kızmış. "Yeter yahu, biz de ilişki yaşadık ama hiç bu kadar ortalıkta olmadık.
Fenalık geldi fenalık, Allah cezanı verecek" kıvamında cümleler kurarak Twitter'dan Serdar Ortaç'a çıkışmış. (Çıkışmak! Bu kelimeyi de cümle içinde kullandım ya...) Olabilir, İmparator'dur kızabilir, kendisine göre haklı da sayılabilir amaa... İşte geliyor meşhur 'ama'...
Magazin muhabirleri, Serdar Ortaç ve sevgilisini her gördükleri yerde iştahla çekmese, magazin müdürleri kocaman kocaman pozlarıyla sayfalarını süslemese, kimseye fenalık gelmeyecekti!
Belli ki Serdar ilişkisini gizli saklı yaşamıyor, herkeslerden köşe bucak kaçmıyor.
Belli ki magazin basını da bu haberlere bayılıyor.
Galiba okurların da şikayeti yok.
O zaman herkes memnunken, yapacak bir şey de yok. Kimseye "Evinde otur, sokağa çıkma, gizli yaşa" buyuramazsın.
Yani ne edeceğiz?

Pembe dizi kıvamında Serdar-Chloe aşkını izlemeye devam edeceğiz. İzlemek istemezsek, hoop sayfayı çevireceğiz işte bu kadar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA