Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Tüyap kitap fuarı

Eğer şehrin göbeğinden Beylikdüzü'ne yaklaşık iki saatte gidip iki saatte evinize dönmeyi göze alabiliyorsanız, eğer bu kadar vaktiniz ve haliniz varsa; mutlaka Tüyap İstanbul Kitap Fuarı'na gitmelisiniz.
Cumartesi günü Tüyap'taki Okuyan Us standında, kitabım 'Kalpten Düşme'nin imza günü vardı.
Gelen bütün okurlara, gözlerindeki sevgiye, güzel sözlerine çok çok teşekkür ederim. İnsanın hayatının en güzel anları; ürettiklerinin karşılık bulduğunu gördüğü anlar herhalde.
Gelelim imza gününden sonra yaptığım hızlı fuar gözlemine...

20 LİRALIK BÜTÇE
Bavulla kitap almaya gidenler var fuarda; bildiğiniz çekçeklere kitapları, eşantiyonları, hediyeleri doldurup gidiyorlar.
Fuardaki sıkıntı; gidenlerin dinlenmek için yer bulamamaları ve koridorların darlığı.
Özellikle öğrenci grupları gittiğinde ne olur, bilemiyorum. Bir de ara tara bulunamayan tuvaletler var. Ama yine de ferahlığı 10 üzerinden 10.
Fuara 20 liralık bütçeyle gelen gençleri, çocukları görünce duygulanmamak, düşünmemek imkansız.
Kimileri AVM'lerde geziyor, kimileri okumak istediği onlarca kitabın arasından, sadece ikisini seçmek zorunda kalıyor.
Ayaküstü sohbet ettiğim bir stand görevlisi de kulağıma şöyle diyor: "Bazen kitap çalarlarken arkamı dönüp görmezden geliyorum çünkü o kitaba uzun uzun öyle iştahla ve üzüntüyle bakanlar oluyor ki... Hiçbir şey diyemiyorum."
Ben de diyemiyorum; merakınız da, kitabınız da bol olsun inşallah.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA