Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Mantık duruyor kalp direksiyona geçiyor

Gökyüzüne yine bir haller oluyor galiba...
Hangi astrologun yorumlarına baksam; değişikliklerden, toplu gerilemelerden, dolunay etkilerinden, yeni ay bombalarından bahsediyor.
İçin mi sıkılıyor, ee Satürn devrede şekerim! Bilgisayarın elinde mi kalıyor, işte bu tam Merkür gerilemesi; hiç şaşırmadım, ne sandın!
Ortalık birbirine giriyor, en yakın arkadaşlar bile kavga ediyor, dünyası kızışıyor; yahu bunlar hep Mars, tabii ki Mars...
Kilo alıyorsun, bir haftadır iştahının maşallahı var ama olsun; dolunaydan bunlar, su tutuyorsun, şişiyorsun, normal.
En son duyduk ki; Boğa burcunda gerilemeye başlayan Merkür'ün dışında, gökyüzünde ona eşlik eden beş gezegen gerilemesi daha varmış.
Eş zamanlı olarak bu kadar gezegen geri giderse, neler neler olurmuş... Bir yanım; 'Kızım boş ver sallama, sana ne Merkür'den, Mars'tan!' derken, diğer yanım da 'Başımıza bir iş gelmesin!' endişesine kapıldı tabii... O zaman sosyal medyanın ünlü twitburc'u astrolog Zeynep Turan'ı arayayım bari... Dedim "Alo Zeynep, neler oluyor? Ya şimdi konuş ya da kare açılardan ben sorumlu değilim!"
Zeynep konuya fena halde hakim olduğundan, nefes almadan sıralamaya başladı: "Ayşeciğim, mantık duruyor, kalp yönetimi ele alıyor. Tam senlik yani..." Hah, yine yakacak bu gezegenler beni desenize. Eee? Başka ne oluyor?
"Gökyüzündeki retro kervanına Merkür de katılırken; öyle bir dönem başlıyor ki, güç kimsede olmayacak.
Güç savaşlarının baskın olduğu ilişkiler zayıf düşerken, stratejinin hiçbir geçerliliği kalmayacağını da belirtmek isterim."
Nasıl yani? Şöyleymiş: Merkür retrosu, sabit fikirli ve bir o kadar inatçı olacakmış. Bildiğini okuyan, dediğinden vazgeçmeyen, kafasındakileri asla unutmayan bir hava estirecekmiş.
Birçok kişinin tahtı sallanacakmış.
Önce popüler sektörler, daha sonra kurumlar ve son dakika çıkacak yasalar... Yani yok yokmuş!
"Dikkat! Kendimizi ve bağlı olduğumuz sistemi, büyük bir kaosun içinde dolanıp dururken bulabiliriz" diyor Zeynep ve ekliyor:
"Gerileyen Merkür, yer altını yöneten gizli saklı hiçbir şey kalmasın deyip Plüton'u da yanına alarak, yine bilinmeyenleri döküyor. Aynı zamanda gökyüzünün Noel Baba'sı, şans ve bereket dağıtan Jüpiter'le de iletişim kuracak. Bu da kimin yumruğu sert, onu görmemizi sağlayacak. Dolayısıyla Merkür, Boğa burcunda kaybettiği gücü diğer gezegenlerin arkasına alarak, son 24 yıldır olmayan olayları gözlemlememizi sağlayacak."
Hımmm peki, anladık... Yani yine tetikteyiz, yine gerginiz, yine olaylar olaylar. Tam da alıştığımız, çalıştığımız yerden.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA