Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bu yaz kadınları bekleyen 2 tehlike!

Kızlar gözünüzü seveyim, oyuna gelmeyin. 2016 yaz sezonunda moda adına bizi iki büyük tehlike bekliyor. Yapmayın, etmeyin, bu toplara girmeyin, demedi demeyin.

Tehlike no 1: Straplez, kollu bluzlar: Bunların büzgülüsü, koldan karpuzlusu, fırfırlısı, gömlek tiplisi de var. Aman ha! Hangi mağazaya girsem karşıma çıkıyorlar. Mağazada çıksalar iyi, şimdiden kadınlar arasında yayılmaya başladılar bile. Gelin görün ki eğer manken kıvamında incecik değilseniz; henüz bu bluzlardan giyip de yakışanını görmedim. O kadar kötü bir seçim ki, seçmeyin! Özellikle gömlek tiplileri ve fırfırlıları kabus.

Tehlike no 2: Kısa paça bol pantolonlar: İşte söz konusu bu pantolonlar olunca, ben straplez kollu ve de büzgülü bluzlara bile razıyım. Yeter ki şu felaket pantolonları giymeyin n'olur! Bunları Adriana Lima bile giyse olmaz. Manken gibi vücut bile kaldırmaz. Kısa paça ve bol! Bu kimin icadıysa kadınlara gıcık kapıyor olmalı. Kendilerini yakalarsam edeceğim bir çift lafım olacak.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA