Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bu yazın dizisi ‘Stranger Things’

Hollywood filmleri artık seyirciyi zıplatmıyor. Bütün yıl merak edip koşa koşa sinemaya gittiğimiz, üç-dört filmi geçmez. Yıllardır filmlerin yerini büyük prodüksiyonlarla hazırlanan, yıldız oyuncuları da bünyesine katan TV dizileri aldı. Arkadaş arasındaki en önemli tavsiyeler de, dizi tavsiyeleri. Polisiyesi var, avukatlısı var, savaşlısı var, fantastiği var, cinayet peşinde koşanı var, komedisi var, doktorlusu var, var da var... Bu yaz Netflix'le dizi alemine Winona Ryder'lı 'Stranger Things' düştü. Hem de ne düşüş!
Amerika'da başlayan fırtına buralara kadar geldi. 1980'lerde geçen dizi; oğlu esrarengiz bir şekilde kaybolan bir annenin, oğlunu bulmaya çalışırken yaşadığı doğaüstü olayları konu alıyor. Hakkında o kadar çok övgü okudum ki, ben de diziye daldım. Daldım ama hiç de IMDB'nin 9.1 puan verdiği gibi bir dizi bulamadım. 'Neden bu kadar sevildi ki?' diye diye hırs yaptım ve ilk sezonu bitirdim.
Sonuç: Senaryo zayıf ama oyuncular çok başarılı. Kurgu, dizinin kahramanı olmuş. Çocuk oyuncuları o kadar yetenekli ki, Hollywood bu çocuklardan çok ekmek yer.
Fakat benim için filmi film, diziyi dizi yapan senaryodur. O yüzden 'Stranger Things' beni sarmadı. Sevenlerine ikinci sezonda iyi seyirler diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA