Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Halk otobüsü şoförü Fatma!

Bence sen de kendini yabana atma. Bu habere bayıldım. Bu haberi duymayan kadınlara ulaştırmak, 'İnsanın kafaya koyunca başaramayacağı iş mi var' konulu bir yazı patlatmak istedim.
Efendim, Manisa'da yaşayan iki çocuk annesi 44 yaşındaki Fatma Güngör, eşinden boşanıyor. Boşandıktan sonra aile işinde de çalışamıyor ve işsiz kalıyor. İki çocuğunu nasıl büyüteceğini düşünürken, evinin önünden geçen servis aracına gözü takılıyor ve 'Neden ben de servis şoförlüğü yapmayayım ki' diye düşünüp Manisa Ulaşım Şirketi'ne başvuruyor. Kısa sürede bütün testlerden geçen Güngör, erkek tekelinde bulunan şoförlük mesleğine hızla giriş yapıyor.
Şimdilerde ise Manisa'nın en sevilen otobüs şoförü kendisi. Ona bir ay bile dayanamayacağını, bunun erkek işi olduğunu söyleyenlere inat, her gün işine büyük bir coşkuyla gidiyor ve artık herkes onu destekliyor. Mesajı da net; 'Hiçbir şeyden korkmayın, isterseniz başarabilirsiniz.'
Gördünüz mü kızlar, karşımızda; tüm olmazlara, çizilen tüm sınırlara rağmen yolundan dönmeyen ve hayalini gerçekleştiren bir kadın örneği daha. Hadi o zaman, evde oturmak, başkalarına yaslanmak, pes etmek, 'Bu saatten sonra olmaz' demek yok. Ayağa kalkıyorsunuz ve adımınızı atıyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA