Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Haftanın Top 5’i

1. Berrak Tüzünataç: GQ dergisi ödül töreninde giydiği kıyafet için 'Berrak Tüzünataç'ın davetkar stili' başlığını atanlara anında cevap verip "Böyle bir üslup oldukça, başka tacizciye ihtiyacımız yok" diyerek tavrını koymasını ayakta alkışlıyorum.
2. 'Suyun Sesi/ Shape of Water': Soğuk Savaş zamanı Amerika'da kurulan gizli bir laboratuvarda üretilen bir yaratıkla, orada temizlik görevlisi olarak çalışan 'Eliza'nın aşkı... Gerçek aşkın ne olduğunu, nasıl olduğunu anlatan bu film bence bir başyapıt. Etkisinden günlerce çıkamadım.
3. Cihan Mürtezaoğlu/'Bu Bir Yağmur mu?': Müzik dinleye dinleye sabahı etmişiz, gün doğdu doğacak. Bir arkadaşımız, "Bakın size ne dinleteceğim" deyip 'Bu Bir Yağmur mu?'yu çalmaya başladı. Nefis bir şarkı, nefis bir yorum, elimi kalbime koyup dinliyorum. Siz de Cihan Mürtezaoğlu ile tanışın lütfen.
4. Petra'nın limonlu keki: Üçüncü dalga kahvecilerin bence en iyisi. Bizim gazetenin arka sokağındaki yerine zaten bayılıyorum. Kahvaltıya, öğlen yemeğine, kahveye gidiyorum. Ama bir limonlu keki var ki; yediklerimin en iyisi. Petra Roasting, Balmumcu'da.
5. Ayşin Altun: Sosyal medya sayesinde yepyeni insanlar tanıyoruz. Mesela Instagram'da yazdığı yazılarla astrolog Ayşin Altun (@aysinaltun) ile tanıştık. Yazıları öyle etkili, öyle farklı ve yön gösterici ki; okuduğunuzda 'Aman Allah'ım başıma ne gelecek!' stresine kapılmadan, kendinize dönüp sorular soruyorsunuz. İyi geliyor yani... Astroloji ile ilgileniyorsanız hemen takibe almalısınız.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA