Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Kardashian olma Meghan ol!

'Amaan Ayşe, sen de İngiltere Kraliyet Ailesi'nin yeni gelini Meghan Markle'a taktın' diyeceksiniz. Valla taktım çünkü ezber bozan, yalınlığa ve sahiciliğe vurgu yapan haline bayılıyorum.
Milyonlarca kadının her adımını merakla takip ettiği Meghan Markle, stiliyle yeni bir akım yarattı: Meghan sadeliği...
Hani şu Kim Kardashian'ın ve familyası yüzünden boya badana tipi makyajlı, bol dekolteli, kalçaları göstermeli, dolgu yanaklı, şiş dudaklı, abartılı kadın tipi dört bir yanımızı sardı ya...
Seksi ve dudak büzmeli selfie'ler bütün sosyal medyayı ele geçirdi ya... Genç kızlar bile bir ton makyaj yapmadan, ayna karşısında bir saat orasına burasına bakmadan sokağa çıkamaz oldu ya...
İşte Meghan Markle'ın başlattığı akım bunun tam tersi. Tüm dünyanın izlediği düğününe bile azıcık makyajla geliverdi Meghan Markle.
Şov yapmayı değil sadeliği seçti.
Hal hareketleri daima samimi ve içten. Öyle sevimsiz, asık ya da kasık suratla bakmıyor çevresine.
Gülüyor, yere oturuveriyor, abartısız kıyafetler seçiyor, makyajı ekonomik kullanıyor.
Sosyal medya da bu topu kaçırmıyor. 'Kardashianlar ile dolu dünyada Meghan ol' kampanyası bugünlerde aldı başını gidiyor.
Tabii ya...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA