Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ezhel!

Ve Ezhel beraat etti. Olması gereken buydu tabii ki... Bir müzisyen yazdığı sözlerden dolayı hapis yatar mı hiç? Eğer öyle olursa sanatta özgürlük, yaratıcılık olur mu hiç?
Ezhel, yani Sercan İpekçioğlu, yazdığı sözlerle uyuşturucuya özendirme suçundan hapse girecekse; silaha, şiddete, kadına şiddete, kadını hor görmeye, mafyacılığa, 'asarım keserim'ciliğe özendiren dizilerin yapımcılarının, aileyi, aşkı, sadakati yerle bir eden evlilik programlarını ekranlara getirenlerin dışarıda ne işi var, değil mi efendim?
Onlarınki bin beter örnek, bin beter değer kayması, algı yamultması.
O zaman herkesler börtü böcekten, iyilikten sevgiden, dostluktan kardeşlikten söz etsin öyle mi? Böyle yalandan pembe dünyalarda gezip birbirimizi kandıralım öyle mi?
Neyse, yazının özü; Ezhel'in serbest bırakılmasına pek sevindim. Sanatçılar, cesaretini ve söyleyecek sözlerini asla kaybetmemeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA