Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

4 farklı tarzda 4 gelin

KLAS
Uzun zamandır bir Türk gelininde böylesi zarafet ve klaslık gördüğümü hatırlamıyorum. Cem Hakko ve Bettina Machler'in kızları Pia Hakko'nun Pronovias imzalı gelinliği, pratik olmasıyla da birçok gelin adayına örnek olabilecek özelliğe sahip. Dini tören sonrası üstündeki pelerini çıkardığında karşımıza yepyeni bir gelinlik modeli çıkıyor. Babasının kolunda yürürken duvağın süzülüşünün zarafetine hayran kaldım. Pia, minyon tipine en uygun seçimi yapıp zevkiyle devleşmiş. Koskoca Hakko'ların kızı ama evlenirken bileğinde tek bir bilezik vardı. Ah ah, bir önceki cümlemle neler anlatmak istediğimi bir bilseniz...

GÖRKEMLİ
Modacı Selma Çilek, kendi tasarladığı gelinliğinin içinde tam da istediği görkemi yakalamıştı. Gelinlik; dergilere kapak olabilecek, Instagram'da güzel kareler verecek bir tasarıma sahip. Upuzun kuyruklu, bol işlemeli, baya şaşaalı bir model. Makyajının sadeliğini sevdim ama saçları sönük kalmıştı. Benim favorim, evinden alındığında giydiği bol katlı elbisesiydi.

SEKSİ
Şarkıcı Berkay ile evlenen Özlem Katipoğlu, manken olmasının avantajını kullanarak herkesin cesaret edemeyeceği bir gelinlik modeli seçmiş. Şahsen vücut ne kadar güzel olursa olsun bir geline bu kadar derin dekolteyi yakıştıramıyorum. Tabii bu, gelinliği çok güzel taşımış olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

EĞLENCELİ
Son gelinimiz, oyuncu Pelin Akil. Eşi de kendi gibi oyuncu. Üstelik baya eğlenceli mi eğlenceli bir çift. Hal böyle olunca gelinliğinizin nasıl olduğu pek de önemli olmuyor. Verdikleri her kare muzip, komik, yaşayan ve yaşatan kareler. Pelin'in mutluluk kahkahalarından gelinliğini doğru dürüst inceleyemedim bile...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA