Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Şıklığın önemli olmadığı kadınlar

Allah herkese bir tutam Gupse Özay özgüveni versin. Kadının öylesine kendinden emin bir havası var ki; yakaladığı başarıyla, üstüne en şık elbiseyi giymişçesine havalı ve şık görünüyor.
Sevgilisinin hayranları yerden yerden vuruyor ama o hiç umursamadan, hatta "Olabilir, alıştım artık' diyerek okların yönünü atana doğru çeviriyor. Barış Arduç'a da bravo. O kadar popülarite o kadar 'Ne buluyorsun bu kadında' eleştirilerine rağmen çıkıp "Gupse lider bir kadın, beni yönetiyor" diyerek herkese meydan okuyor, sevdiğini sahipleniyor.
Kısaca bu çift bir harika!
Gelelim işin moda tarafına. Gupse şıklık konusunda işi kadar başarılı değil. Bir galada ne giyeceği merak edilmeyenlerden.
'Görümce'nin galasında, Sandro marka müthiş şık bir dantel elbise giymiş. Ama ayakkabıların modeli, hele hele o 90'lar perması tadındaki saç modeliyle elbisenin tüm güzelliğini mahvetmiş. Ama bunlar önemli mi ? Bazı kadınlar için değil. Çünkü o başka bir ligde!


Gupse Özay o kadar başarılı ki, ne giyerse giysin havasından bir şey kaybetmiyor. Barış Arduç ise onun en büyük destekçisi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA