Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Modanın ‘en’leri gecesinde şıklık yarışı

Koreograf Uğurkan Erez, Fashion TV Türkiye'nin Yönetim Kurulu Başkanı Enis Onat, Gülay Kamaz ve Aylin Arasıl'ın komitesinde bulunduğu, Patırtı. com ana sponsorluğunda gerçekleşen Patırtı Fashion TV Moda Ödülleri sahiplerini buldu. Modanın en'lerinin seçildiği bu özel gecede ben de En Moda Influencer ödülünün sahibi oldum.

SONSUZ TEŞEKKÜRLER
Gündemi yakalayan yazılarımla, bazen sert, bazen komik konularımla, 11 sene önce başladığım yolculuğun en önemli ve en özel anlarından birini yaşadım. Altı senedir büyük bir aşkla yazdığım SABAH GÜNAYDIN'a ve sosyal medya hesaplarımda beni takip eden binlerce takipçime sonsuz teşekkürler.
Gecede moda sektörünün en ünlü isimleri şıklık yarışı içindeydi. İki çocuk annesi Yüksel Ak, üstündeki siyah mini elbisesiyle kendine bir kez daha hayran bıraktı. Aklıma Giambattista Valli tasarımı elbisesiyle yürekleri hoplatan Kendall Jenner'ı getirdi. Arzum Onan, son derece şık kokteyl elbisesi içinde yine kusursuzdu. Çağla Şıkel, siyah elbisesi içinde hemcinslerini yine ve yeniden delirtti. İncecik ip gibi tek bantlı ayakkabıyla nasıl ceylan gibi yürüdüğünün sırrını bir türlü çözemedik. Pınar Altuğ ışıl ışıldı.

YONCİMİK YAŞSIZ KADIN
Yonca Evcimik, eğlenceli ceketi ve fit bacaklarıyla yine yaşsız bir kadın olduğunu gösterdi. Gecenin sunucusu Öykü Serter, yırtmaçlı kırmızı elbisesiyle kusursuzdu. En tarz modacımız siyahların kadını Neslihan Yargıcı, 66 yaşında olmasına rağmen genç kız gibi görünmenin sırrını bulmuş. Yasemin Özilhan ise elbisesi ve saç modeliyle adeta Audrey Hepburn'ü andırıyordu.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA