Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Kardashianlar’ın estetik doktoru Türk müşterileri için ülkemize geldi

Geçtiğimiz günlerde Dr. Simon Ourian'ın Türkiye'ye gelmesi heyecan yarattı. Peki Simon Ourian kim? Kendisi dünyaca ünlü birçok yıldızın estetik doktoru. Kardashian Ailesi'nin tüm fertlerinin ve Lady Gaga'nın yıllar içindeki fiziksel değişimlerinin baş mimarı. Sosyal medyayı aktif olarak kullanmasıyla da ünlü. Hesabında İstanbul'a geldiğini duyurunca mesaj kutum bir anda doluverdi. Akıllarda tek soru; 'Acaba Los Angeles'tan İstanbul'a hangi ünlü Türk müşteri için geliyor?'du. Cevabı kısmen de olsa Dr. Simon Ourian'ın bizzat kendisinden geldi. Hazır kontağa geçmişim, ona hemen merak ettiklerimi de soruyorum...
Türkiye'ye gelme sebebiniz ne?
Hem ülkenizi görüp gezmek, hem de birkaç Türk müşterimle görüşmek için. Türk insanı o kadar sıcakkanlı ki sırf bu sebep bile tekrar gelmem için yeterli. Ülkeniz büyülü bir güzelliğe sahip.
Kardashianlar'ın doktoru olarak tanındınız? Bu süreç nasıl gelişti?
İşinizi aşkla ve özenle yaptığınız sürece başarılı olmamanız, fark edilmemeniz imkansız.
Zaten uzun zamandır tanınmış birçok Hollywood yıldızı kliniğime geliyordu. Başarılı sonuçlar görülmeye başlandıkça da kulaktan kulağa ismim yayıldı. Kardashian Ailesi'ne de ismim bu şekilde gitti. Tabii bunda en büyük şanslarımdan biri Kardashianlar'ın diğer ünlüler gibi yaptığım işlemleri gizlememeleri, aksine herkesle paylaşmaları.
Estetik ameliyatlar ya da küçük dokunuşları içeren medikal müdahaleler için en doğru yaş aralığı kaç?
Burada neye ihtiyaç duyulduğu kısmı çok önemli. Küçük dokunuşlar için değil de estetik ameliyatlar için prensip olarak 18 yaş altını kliniğime kabul etmiyorum.
En sık yaptığınız işlemler hangileri?
Yüz kontürü en sık yaptığım işlem çünkü doğru yapıldığında mucizevi sonuçları oluyor. Ameliyatsız liposuction ve yine ameliyatsız yüz gerdirme işlemleri popülerliğini daha da artıracak.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA