Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Universal Channel HD iddialı

Gelelim yemekte konuştuklarımıza... Lucca Marcucci, Türkiye'nin Universal için çok önemli bir pazar olduğunu; birçok Avrupa ülkesine göre daha canlı, gelişime ve büyümeye daha açık olduğundan bahsetti.

DÖRT KANAL DAHA...
Vallahi, daha ne kadar büyüyecek ben de çok merak ediyorum ama Universal Networks International, Türkiye'de bayağı iddialı... Lucca, Avrupa, Ortadoğu, Afrika, Latin Amerika ve Asya'da toplam 150 ülkede 248 milyonu aşkın izleyiciye içerik sunan Universal Networks International'ın, Türkiye pazarındaki gelişime bağlı olarak, diğer dört kanalını; SyFy Universal, Diva Universal, Studio Universal ve 13th Street Universal'ı da yayına sokabileceklerinden bahsetti. Peki, D-Smart'ın 123. kanalında yayın yapan Universal Channel HD'de neler var? Lucca, uluslararası yayın yapan bir kanal olmanın avantajlarını kullanacaklarını, özellikle ABD'de ses getirmiş kaliteli dizi ve programları ekrana getireceklerinden bahsetti. 'Law&Order'ın 15. sezonu, 'Monk'un 6. sezonu, popüler realite dizileri 'Top Design' ve 'Milyon Dolarlık Liste' (2. Sezon) ilk kez ekrana gelecek. Benim asıl merak ettiğim ise; yeni bir buzul çağına girmekte olan dünyadaki yıkımı ve küresel paniği konu alan iki bölümlük TV dizisi 'ICE'... Dizinin ilk bölümü 27'de Mart'ta yayınlanacak.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA