Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Angaralı Meireles

Kariyerinde kırmızı kart görmemişti, Türkiye'ye geldi, en arıza Fenerbahçeli (Karabüklü Abdülkerim) gibi oldu çıktı; ceza üstüne ceza aldı.
El hareketleri, 'Da Vinci Şifresi'ne dönüştü; etnik kökeni araştırıldı.
Asıl bombayı ise kupa kutlamalarına saklamış...
Raul Meireles, ağır Angaralı çıktı! O nasıl kırdıra kırdıra Ankara havası oynamaktır öyle! 'Ankara'nın Bağları'nı, Gülşen'den de 'Yatcaz Kalkcaz'ı söyledi yahu! Herhalde sürekli Alem FM ve Best FM dinliyor.
Eğer Fenerbahçe taraftarı bir de Şahin araba hediye ederse; Meireles, seneye yerli statüsünde oynar.
Sosyal medyadaki yorumlara bakıyorum; son derbideki el hareketi yüzünden Türkiye'den kovulmasını istedikleri Galatasaraylılar bile, Meireles'i sempatik bulmuşlar, hakkında espriler yapıyorlar.
Yarın Meireles, Fenerbahçe'den yollanacak olsa kim üzülmez ki?

TELEVOLE LAZIM
Futbolda bize sıcak insan öyküleri, mizah lazım. Üç kuruş reyting için saatlerce nefret pompalayan futbol programları yerine; Meireles'in kırdıra kırdıra Ankara havası oynadığı görüntüler, futbolun güzellikleri lazım.
Kulüpler futbolcuları medyadan saklamamalı. Futbolda şiddeti asıl bu tarz eğlencelik görüntülerle azaltırız. Bize 'Televole'nin ilk günleri lazım!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA