Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Hürrem ne zaman dönecek?

Vay be, 'Hürrem' de ülkeyi terk etti. Meryem Uzerli, 'Muhşetem Yüzyıl'daki yoğun çalışma temposu yüzünden 'tükenmişlik sendromu' yaşayıp Almanya'ya kaçmış, "Çok çalışıp az kazanıyorum" diyerek kazan kaldırmış. Bazıları da bu isyana anlam verememiş: "Haftada 30 bin lira mı az? İnsanlar üç kuruşa çalışıyor!"

ORTA YOL BULUNACAK
Evet, çalışıyorlar ama bunda Meryem'in suçu ne? Kız, hakkını istiyor. Evet, Meryem'i 'Muhteşem Yüzyıl' meşhur etti; diziyi yarıda bırakıp kaçmak etik değil. Ama bir de ünlü oyuncunun cephesinden bakmaya çalışalım.
'Muhteşem Yüzyıl', 50'yi aşkın ülkede yayınlanıyor; bu işten yapımcı ve kanal büyük paralar kazanıyor. Eğer Meryem haftada 30 bin lira kazanıyorsa; dünyada 150 milyon insanın izlediği bir dizi için başrol oyuncusuna verilen bu para çok az!
Merak etmeyin; 'Hürrem' dönecek. Yapımcı Timur Savcı ve Star TV; altın yumurtlayan tavuğu kesmeyi göze almazlar.
100 bölümde oynamış, insanların hafızasına kazınmış bir oyuncuyu değiştirmeyi göze alamazlar. Alırlarsa da kendileri kaybeder.
Ayrıca bu kadar çok yazılıp çizildi ama yapımcı ve kanaldan henüz resmi bir açıklama gelmedi.
Mutlaka orta yol bulunacaktır. 'Hürrem' dönecek; ya hemen ya da yeni sezonda. Yeter ki Timur Savcı, medya kulislerinde hep o bahsedilen meşhur yapımcı kibrine yenilmesin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA