Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

90'lar tutar

"Aşk sözcüklerini kısa mesajlara sığdırmayı öğrendiğimiz günlerdi. Özel televizyon kanalları yeni pencereler açmıştı hayatlarımızda. Markalı kotlarımızın altına ışıklı spor ayakkabılarımızı giyerdik. Birbirinden süper radyolarımız, kral şarkılarımız vardı. A-acayipti o günler.."
Yakında atv'de başlayacak olan '90'lar'ın tanıtım videosunda, diziden böyle bahsediliyor. Sloganını daha çok sevdim:
"Sokakta oynayan son çocukların dizisi 90'lar, yakında ekranlarda!"

İZLEYİCİ KİTLESİ HAZIR
2013'ten bakınca, daha da 'a-acayip' duruyor 90'lar!
Şimdi kadınların sırtı, boynu buzlanıyor. O zamanlar kırmızı noktalı filmler, 'Tutti Frutti-Cin Cin' yarışması da vardı!
Birol Güven; '80'ler' dizisiyle büyük bir iş yaptı, yapıyor. Herkes 80'lerin geyiğini yapıyor ve mutlu oluyordu ama bu toplumsal akımın dizisini yapmak Güven'in aklına geldi; 'nostalji dizi' diye bir tür yaratmanın eşiğinde. Şimdi '90'lar'ı çekiyor.
Senaryo için malzeme sonsuz, izleyici kitlesi de hazır. Ayrıca son dönemde 80'ler geyiği kabak tadı vermeye başlamıştı, 90'lar geyiği ise hâlâ tazeliğini koruyor. Yani Güven; sahaya 1 değil, 2-0 galip çıkıyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA