Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Taksim'de beleş The Wall konseri!

Önceki akşam, sosyal medyada gördüğüm "Roger Waters, Taksim'de bedava 'The Wall' konseri versin" önerisini Twitter'da paylaştım.
Sonra BKM'nin basın halkla ilişkilerinden sorumlu bakanı Selma Semiz ile konuştum. Semiz, "Bizim öyle bir talebimiz yok. Ancak olsa güzel olur. Waters'ın, Gezi Parkı ile ilgili yaptığı açıklamalardan sonra insan 'Neden olmasın?' diye düşünüyor. Tabii Waters'a böyle bir öneride bulunmak için, ciddi bir halk talebinin olması gerekiyor" dedi.

ŞARTLAR UYGUN OLURSA!
Vallahi bu halk talebi çok rahat oluşur.
Waters zaten toplumsal olaylara en duyarlı sanatçılardan biri. Kendisi birçok sosyal sorumluluk projesinde yer aldı. Waters'ın Taksim'de vereceği konser de dünya müzik tarihine geçer.
Ya da konser bedava değil de mesela hayır amaçlı olur ve bilet fiyatları düşük tutulur. Önemli olan bu işin Waters'ın aklına yatması. Tabii Taksim'de böyle bir konser vermek için de şartların uygun olması da gerekiyor. BKM ve GNL'in düzenlendiği Roger Waters konseri 4 Ağustos'ta İTÜ Stadyumu'nda olacak. O tarihe kadar çok şey değişir.
Kim bilir belki de o tarihe kadar, Gezi Parkı eylemlerinde her iki tarafı de memnun edecek bir çözüm yolu da bulunur!
Tabii bu cümleler şu anki çatışma ortamında kulağa ütopik geliyor.
Hayal etmek de güzel... Hep yazıyorum, Gezi Parkı eylemlerinden daha hoşgörülü bir Türkiye doğabilir. Eylemlerin çıkış noktasının daha fazla yeşil ve hoşgörü olduğunu unutmayalım!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA