Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Club Med Belek iddialı

Ünlü Fransız tatil köyü Club Med'in gectiğimiz hafta sonu Antalya Belek'teki 'villa konseptli ilk tatil köyü' açılışına katıldım.
Açılışta Club Med CEO'su Henri Giscard d'Estaing de vardı.
Gezi Parkı eylemlerinin turizme ne kadar darbe vuracağının hesaplarının yapıldığı şu günlerde, d'Estaing'in bu yıl ülkemizde yüzde 30 büyüme hedeflediklerini açıklaması önemliydi.
D'Estaing'in Türkiye'de yatırımlara devam edeceklerini açıklaması da Türkiye'ye olan güvenin göstergesi olsa gerek.

GOLF TURİZMİ
Sonuçta bu açıklamayı yapan; 63 yıldır beş kıtada 80'den fazla tatil köyüyle hizmet veren Club Med'in CEO'su.
Yerli yabancı birçok ünlünün katıldığı, iki gün süren açılış görkemliydi ama asıl görkemli olan Club Med Belek'in kendisiydi. Club Med Belek'le ilgili bilgileri Club Med'in Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Özlem Tosun'dan aldım.
Tosun, bin hektar arazi üzerine kurulan Club Med Belek'in Avrupa'nın ilk villa konseptli tatil köyü olduğunu belirtip, "Otelde; 328 standart, 101 delux ve dört suit oda var. Ayrıca 16 özel villaya sahip" diye konuştu.
Her biri 200 metrekare olan villalarda, yüzme havuzundan kişiye özel spa ve butler servisine kadar her şey düşünülmüş.
Tosun'a göre Club Med Belek'in Türkiye açısından en büyük kazancı ise, 18 delikli Lykia Links Golf sahasını sahip olması. Tosun; dünyanın en iyi 100 golf sahası içersinde yer aldığına dikkat çektiği Lykia Links Golf sahasının, yerli yabancı birçok golf tutkununun yeni adresi olacağına inanıyor.
Tosun, Clup Med otellerinin müşteri profilinden de bahsetti:
"Müşterilerimizle güçlü bir bağımız var. 63 yıllık deneyimimize güven duyuyorlar. Her yıl sömestr tatilinde yaklaşık 3 bin Türk'ü, Club Med'in Alplerler'deki otellerine gönderiyoruz. Otellerimiz aynı zamanda farklı kültürlerin buluşma merkezi. En büyük ayrıcalığımız ise, müşteriye sunduğumuz güven duygusu."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA