Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Futbolda ihanet

Süper Lig'te yabancı oyuncu sayısının kademeli olarak azaltılacağı iki yıl önce açıklanmıştı. "6+0+4'ü yeni duyduk" diyenler; Türkiye Futbol Federasyonu'nun 12.07.2012 tarihinde yürürlüğe giren Süper Lig Statüsü'ne baksın!
Fenerbahçe yerli oyunculara yatırım yaptı. "Aman ha, sonradan değişiklik yapmayın" diye de uyardı. Peki, ne oldu da iki yıldır susan Galatasaray yönetimi, statünün değişmesini istedi?
Daha da kötüsü; Sedat Doğan "Drogba dava açarsa, dünya konuşur" diyerek tehdit etti. Galatasaray yönetimi; Melo'nun alternatifi Alper Poduk'u Fenerbahçe'ye kaptırmasaydı yine aynı itirazlarda bulunacak mıydı?
Türk futbolu, milli takım düzeyinde çöküşe geçti. Oyuncu yetiştiremiyoruz; Avrupalılar'ın elinden kaptığımız gurbetçiler de olmasa, milli takım kuramayacağız ama kimin umurunda!
Milliyet'in yazdığına göre; büyük ihtimalle '6+2+2' sistemine dönülecek!
Yabancı statüsünü değiştirenler Türk futboluna ihanet etmiştir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA