Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kralın dönüşü

Chelsea'nin fan kulübü, Galatasaray'la oynanacak Şampiyonlar Ligi maçı için 'The Return of the King' (Kralın dönüşü) adında bir video hazırlamış. Kral da Didier Drogba; hem eski kahramanlarını onore etmişler, hem de taraftarı maça hazırlamışlar. 'Game of Thrones' ve 'Yüzüklerin Efendisi' tadında müthiş etkileyici bir video olmuş.
İlginçtir, görüntülerde Chelseali futbolcular ve Mourinho, hep tedirgin bakıyor. Galatasaray'ın ise en güçlü anlarına yer verilmiş, Mancini'yi 'Darth Vader' yapmışlar falan...
Bu video bizde çekilse, çekeni döverler! İşin içinde Mourinho gibi kurt bir teknik direktör olunca bu videoya şüpheyle yaklaşmalı.
Mourinho geçtiğimiz yıl da Real Madrid'in başındayken aynısını yaptı; Galatasaray'ı, Fatih Terim'i öve öve bitiremedi. Bu bir taktik... Galatasaray, özellikle Avrupa maçlarında öfkesiyle başarıyı elde eden bir takım.
Mourinho, yine kükreyen Aslan'ı uysallaştırıyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA