Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Teoman'ın yaşlanması

Teoman müziğe döndü ama hâlâ yeni bir albümü yok… Son çıkan 'Yavaş Yavaş' albümünde de eski şarkılara yer verilmiş. Gönül, Teoman'ın müziğe yeni bir albümle dönmesini isterdi ama olmadı. Her sanatçının yaratıcılığında tıkanma dönemleri olur, şimdi Teoman da bir duraklama sürecinden geçiyor.
Teoman evlendi, baba oldu. Artık eskisi gibi gece hayatı da yok, magazin sayfalarına haber olmuyor. Asi romantik Teoman'ı bundan sonra daha olgun bir şarkıcı olarak izleyeceğiz galiba...
Yalnız Teoman 'İstanbul'da' şarkısına çektiği yeni klibinde biraz çökmüş gibi duruyordu.

'TONY MONTANA' OLMUŞ
Youtube'daki kliple ilgili yorumlarda da, abartılı olsa da bu erken yaşlanmaya dikkat çekiliyor: 'Zombi olarak yaşlanmış', 'Vampire dönmüş, hangi Dracula ısırdı', 'Vay be, Teo da yaşlandıysa...', 'Tony Montana olmuş.'
Ben en çok 'Tony Montana' yorumuna katılıyorum. Teoman'a da 'Scarface'de, Al Pacino'nun canlandırdığı Tony Montana'ya benzetilmek yakışırdı. Teoman'ın hiçbir zaman yakışıklı, jilet çocuk imajı olmadı; yaş ilerledikçe 'Tony Montana'ya benzerse de daha karizma olur.
Klibe dönecek olursak; 'İstanbul'da' şarkısı, 'Aşk&Gurur' albümünde popüler olmamış gizli bir hazineydi, şimdi bu kliple zirve yapar diye düşünüyorum.
Teoman'ın yeni albüm yapmaması, sanatçının rock müziğimizdeki önemini daha iyi anlamamıza neden oldu bence. Umarım Teoman bu duraklama döneminden çabuk sıyrılır, bu gidişle dinleyecek rock'çı da kalmayacak!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA