Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Oscar toto

86. Akademi ödülleri 2 Mart'ta sabaha karşı dağıtılmaya başlanacak. Tabii Oscar Toto yapmadan olmaz. Ben Akademi üyelerinin bu filmlere ödül vereceğini düşünüyorum:
En İyi Film: '12 Years a Slave', En İyi Yönetmen: Alfonso Cuaron (Gravity), En İyi Erkek: Matthew McConaughey (Dallas Buyers Club), En İyi Kadın: Cate Blanchett (Blue Jasmine), En İyi Yardımcı Erkek: Jared Leto (Dallas Buyers Club), En İyi Yardımcı Kadın: Lupita Nyong'o (12 Years a Slave), En İyi Orijinal Senaryo: 'Her', En İyi Yabancı Film: 'The Great Beauty'
Gönlümden geçenlere gelince... En İyi Film: 'Gravity', En İyi Erkek: Leonardo DiCaprio (The Wolf of Wall Street), En İyi Yardımcı Erkek: Barkhad Abdi (Captain Phillips)... Diğer dallarda gönlümden geçenlerle Akademi üyelerinin tercihlerinin aynı olacağını düşünüyorum. Oscar'da biriki dal hariç, pek sürpriz yaşanmaz bu sene.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA