Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Nilüfer neden kızdı?

Kayahan ile Nilüfer'in barışma haberini ilk kez bu köşede okumuştunuz. 23 Ocak 2014 tarihli yazımda Nilüfer'in, kanserle mücadele eden Kayahan'a büyük moral desteği verdiğini, her gün telefonla aradığını ve evini ziyaret ettiğini yazmıştım.
Kayahan'ı aramış ve kendisinden şu bilgiyi almıştım:
"Sağolsun Nilüfer, tedavi sürecinde beni yalnız bırakmadı, ziyaret etti. Ben de hastalandığında onu ziyaret etmiştim. Bana büyük moral veriyor. Tribute albümüne gelince... Neden olmasın, Nilüfer'in de şarkı söylemesini isterim. Ama ona da sormanız lazım."
Aynı yazıda Nilüfer'in görüşüne de yer vermiştim: "Kayahan, inşallah bu hastalığı yenecek. Evlerimiz aynı sitede; Kayahan'ı evinde de ziyaret ediyorum. Çok moralli ve işine sarılmış durumda. Morali benden bile iyi."
Yazımın başlığı da 'Mutlu Son'du. Tıpkı Yeşilçam filmlerindeki gibi, iki eski dost en zor günde barışmışlardı.

YİNE ŞARKI SORUNU MU?
Aradan altı ay geçti... Nilüfer, geçtiğimiz cumartesi gecesi Harbiye Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle buluştu. Konser sonunda teşekkür konuşması yapan sanatçı, sahnede birçok ismi sayarken, seyircilerden 'Kayahan!' sesi yükselince "Ne güzel eğleniyorduk, nereden çıkardınız?" diyerek seyircileri susturdu.
Buyurun buradan yakın!
Şimdi magazin dünyasında Nilüfer'in bu çıkışı tartışılıyor. Enteresan bir gelişme.. Nilüfer neden böyle konuştu acaba? Yoksa yine mi küstüler? Kayahan'dan, kendi bestelerini okuması için Nilüfer'e yine mi izin çıkmadı? Nilüfer bu duruma mı kızdı? Peki, şimdi Nilüfer, Kayahan'ın tribute albümünde yer almayacak mı? Umarım Nilüfer merakımızı giderir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA