Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Türkiye'nin yeni dijital platformu

Ülkemizde belli başlı üç dijital platform var; Digitürk, D-Smart ve Teledünya... Aslında teknik olarak Tivibu ve Turkcell TV'yi de dijital platform sayabiliriz. Şimdi bu dijital platformlara Filbox da eklendi.
Oflaz Medya Grubu, Filbox ile Türkiye'deki dijital platform sektöründe büyük bir atılıma hazırlanıyor.

SİNEMA KANALARI İDDİALI
Filbox'ta, Türksat uydusu üzerinden şifresiz izlenen ulusal ve yerel kanalların yanı sıra, spordan sinemaya, belgesele birçok tematik kanal da yer alacak. Filbox'un kanalları arasında şimdilik göze çarpanlar şöyle:
SinemaTV, SinemaTV 2, Sinema TV Aile, SinemaTV 1001, SinemaTV Aşk, SinemaTV Aksiyon, RTL, Sci Tech, Viasat Nature, Viasat History, Da Vinci Learning, English Club TV, FightBox...
Filbox, özellikle sinema kanallarında iddialı... 'Expendables 3', 'The Wolf of Wall Street', 'Dallas Buyers Club' gibi popüler filmler, 'Dracula', 'Downton Abbey', 'Grimm', 'Dominion' gibi dünyaca ünlü diziler; Sinema TV kanallarında yayınlanacak.
Universal, Paramount, FOX ve MGM gibi stüdyoların gişe rekortmeni film ve dizileri, SinemaTV kanalları ile Filbox'ta olacak.
Spor kanalları arasında da Fight-
Box dikkat çekiyor, dövüş sporlarını sevenlerin ilgisini çekebilir bu kanal.
Tabii bu kanallara daha birçok yeni kanal eklenecek, Filbox daha tanıtıma bile başlamadı!
Filbox, gelecekte dijital platform yayıncılığında dengeleri değiştirebilir. Alternatifler çoğaldığında, elbette bu işten en karlı tüketici çıkar.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA