Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Sam Amca'nın parmağı

Fenerbahçe'nin 'Hedef 1 Milyon Üye' kampanyasından bir şey anlamadım. Ben de bir Fenerbahçeli'yim, takımıma destek vermek isterim ama kampanyanın detaylarına bir türlü ulaşamadım.
Gazetelerdeki haberlerde, bu kampanyadan yılda 50 milyon lira gelir elde edileceğinden bahsediliyor ama 'Üye olunca ne oluyor?' sorusuna yanıt yok.
'Hedef 1 Milyon Üye' adlı siteye de girdim, orda da detaylı bir bilgi yok.
Kampanya için hazırlanan reklamdaki Sam Amca'nın parmağıyla verilmek istenen mesajı da anlamadım. Halkın takımına ABD emperyalizminin simgesi hiç yakışıyor mu?

BİLGİ KİRLİLİĞİ VAR
Sosyal medyada enteresan bilgiler dolaşıyor: Üye olunca aylık en az 50 lira veriyormuşsun, 2 bin lira verdiğinde kulübün rozetini gönderiyorlarmış, 10 bin lira verirsen kongrelerde oy kullanma hakkına sahip oluyormuşsun falan filan...
Elbette bu bilgiler, şu an dedikodu kıvamında. Kampanyayla ilgili müthiş bir bilgi kirliliği var.
Keşke böyle görkemli bir tanıtım yaparken, kampanya hakkında detaylı bilgi de basına sunulsaydı.
Fenerbahçeliler elbette takımına destek çıkar ama kampanyanın detaylarını da bilmek ister. Öyle Sam Amca'nın parmak işaretiyle harekete geçmez!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA