Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yıldırım'a tehdit yok

Fenerbahçe taraftarının verdiği ve Aziz Yıldırım'ın "Bunlar şerefsiz. Tehdit edildim; tekrar adayım" diye yorumladığı 'istifaya davet' ilanını gördünüz mü?
'Bugün değil de ne zaman?' başlıklı ilanda önce, Yıldırım'a kulübe kazandırdığı başarılar ve tesisler için teşekkür ediliyor.
3 Temmuz sürecinde Yıldırım'ın ağır bir yükü omuzlarında taşıdığını ve bu duruşa büyük saygı duyduklarını, bunu unutmayacaklarını da yazmışlar. İlan; 'Şanlı bir törenle, anlayışla ve iyi niyetle, rıza ile ayrılmanın vakti geldi. Daha fazla riske girmeden, her Fenerbahçeli'nin gönlünde hâlâ iyi bir anı varken, 'Hoşçakal' deme vakti geldi' sözleriyle bitiyor.

KONGRE ÜYELERİ FB'Lİ Mİ?
İlanda hiçbir tehdit yok; Yıldırım'ın hakkı teslim edilmiş, olumlu ve çok özenli cümleler tercih edilmiş. Fakat Yıldırım bu ilan için, "Bunlar şerefsiz.
Tehdit edildim; tekrar adayım" diyor. Pes vallahi! Yıldırım bu samimi ilana, böyle bir tepki gösteriyorsa, psikolojik anlamda büyük bir çöküntü içinde demektir.
Yıldırım basın toplantısında, "Mahkemenin biteceği güne kadar başkanlık yapacağım. Mahkeme lehimize de, aleyhimize de sonuçlansa bırakacağım" dedi. Hukukçular, 'Mahkeme üç yılda sonuçlanır' diyor. Yani Yıldırım, 17 yıldır süren padişahlığını üç yıl daha sürdürmek istiyor. En önemlisi; mahkeme sürecinde Fenerbahçe Başkanı olarak kalmak istiyor.
Peki, kongre üyeleri ne düşünüyor? Yıldırım'ın kulübü felakete sürüklediğini görmüyorlar mı? Yıldırım, 17 yılda dokuz Galatasaray şampiyonluğu gördü. Taraftarı küstürdü, tribünleri böldü. 'En iyi ben bilirim dedi', transfer yapmadı. Yanal'ı kovdu ve bu sonu kendisi hazırladı. Dördüncü yıldızı Galatasaray'a kendi elleriyle taktı. Daha da kötüsü; Fenerbahçe, gittiği her şehirde taşlanan bir kulübe dönüştü.
Herkes hak ettiği şekilde yönetilir diyeceğim ama Fenerbahçe taraftarı artık ne Yıldırım'ı, ne de sadece kendi menfaatlerini düşünen bu kongre üyelerini hak ediyor. Sahi bu kongre üyeleri gerçekten Fenerbahçeli mi?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA