Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Arda Turan magazin hattı

'Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Arda Turan ile Burcu Esmersoy'un 'kardeşliği' kısa sürdü. Arda geçen hafta İstanbul'a geldi, soluğu 'Kardeşim' dediği Aslıhan Doğan'ın yanında aldı. Gece gezmelerinde Doğan'la boy gösteren Arda, 'Kardeş gibiyiz' dediği diğer bir isim Burcu'yla ise bu defa görüşmedi. Arda ile Burcu'nun bir süredir konuşmadığı kulaktan kulağa yayılıyor. Küslüğün nedeni bilinmezken Arda'nın 'Burcu'ya kırgınım' dediği öne sürülüyor. Ünlü futbolcu, Burcu'yu Twitter'daki arkadaş listesinden de çıkardı...' Haberdeki 'kardeş' enflasyonu dikkatinizi çekmiştir. Ne hikmetse Arda görüntülendiği her kadın için "O benim kardeşim" ya da "Sadece arkadaşız" diyor. Sinem Kobal ile ilk görüntülendiğinde de "Sadece arkadaşız" demişti.
Bir de Arda, magazin basınını seviyeli bulmuyor ve her fırsatta kızıyordu.
Yahu bu haber doğruysa, seviye bildiğin liseli ergen muhabbeti; birbirine küsmeler, arkadaş listesinden silmeler falan filan...
Bu arada Arda hoş geldin, iyi ki geldin; bu yaz magazin basınındaki haber kısırlığına ilaç olacağın kesin.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA