Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Öztürk'ün burnu tıkalı!

Profesör Yaşar Nuri Öztürk, bir TV programında Rus lider Putin'i övdü ve Putin'in mümin kokusu yaydığını söyledi. Dünya basınında bir dönem, 'Putin, Müslüman mı oldu?' şeklinde haberlerin dolandığını söyleyen Öztürk, Putin'den Kuran mümini kokularının geldiğini 2008 yılında yazdığını belirterek ekledi: "Putin'in tırnağı olacak bir tane adam yok İslam dünyasında!"
Yahu Vladimir Putin, her Sovyet genci gibi Marksist gelenekle büyümüş, komünist düşünce ve hayat tarzına sonuna kadar bağlı kalarak KGB'nin başına geçmiştir. Komünizm yıkıldıktan sonra da her koltuk sevdalısı siyasetçi gibi Putin de Rus milliyetçiliğine, Hristiyanlığa sarılmış ve seçim kampanyalarında hep Çarlık dönemindeki sembolleri kullanmıştır. 'Putin Müslüman oldu' haberleri uydurmadır. Öztürk, Putin'den o mümin kokusunu nasıl aldı acaba? İşte körü körüne muhalefet yapmak, insanın devrelerini böyle bozuyor; iktidar düşmanlığı Putin aşkına dönüşüyor.
Öztürk'ün bu açıklaması, içimizdeki Ruslar'ın Putin yalakalığındaki zirve noktadır.
Öztürk'ün hafızası, Putin'in Çeçenistan'da Müslümanlar'a yaptığı zulmü, işkenceleri hatırlamayacak kadar bulanıktır.
Öztürk'ün Putin'den mümin kokusu alan burnu, aslında Rus uçaklarının attığı bombalarla ölen sivil Müslüman halkın kan kokusunu almayacak kadar tıkalıdır.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA