Türkiye'nin en iyi haber sitesi

SİNAN ÖZEDİNCİK

Gençler yollarını ayırdı

Son yılların başarılı genç işletmecilerinden ayrılık haberi geldi. Suite, Marca ve Simple Life'ın sahipleri Uğur Karabayır ile Kubilay Şenkahveci yollarını ayırma kararı almış. Henüz yolun çok başındayken ayrılma kararı alan ortaklar, kısa süre içinde hızlı büyüdüler. Birbiri ardına yeni mekanlar açtılar.

MARCA'DA KIŞ
Son olarak Süzer Plaza ve İstinye Park'ın içinde bulunan Hillside'da Simple Life'ı açacaklardı. Bu arada Nişantaşı'nda geçtiğimiz yıl açılan Marca yeniden dekorasyon değişikliğine gitti ve geçtiğimiz gün (11 Eylül) bir parti ile kış sezonunu açtı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.