Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SİNAN ÖZEDİNCİK

Adana'dan İstanbul'a son transfer!

Lezzeti ile nam salmış, ünü kendi şehrinin sınırlarını aşmış kebapçılardan biri daha İstanbul'da şube açtı. İsmi kurucusundan gelen 'Kebapçı Mesut Silindir', şimdi Adanalı Mesut Usta'nın oğlu Sami Silindir tarafından 35 yıllık tecrübeyle İstanbul'da.

Etiler'e geldi
Adana'nın en meşhur kebapçılarından olan Yüzevler ve Onbaşılılar'dan sonra Sami Usta da kendi mekanını İstanbul'a transfer etti. 'Kebapçı Mesut Silindir', Adana'daki lezzeti, Adana'daki ekibiyle Etiler'deki şubesinde sunuyor artık.... Sami Usta, kebabın püf noktalarının etin kıyılmasında, baharatlanmasında, pişirilmesinde yattığını söylüyor. Zengin Adana Mutfağı'nın binbir çeşit lezzetiyle tanışacağınız 'Kebapçı Mesut Silindir'in mekanı 350 kişilik. Mutfağında hem et, hem tavuk, hem de ciğer yemekleri pişen restoranın mönüsünde bulunan 'Metrelik Kebap' en ilgi çeken kebap çeşidi. Kuzu ciğerden yapılan Çukurova usulü -yöre ağzıyla- 'Cartlak Kebabı', Mesut yapımı acılı-acısız şalgam suyu da dikkat çekiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.