Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

İkizler burcu kıskançlığını gizler

Eğer İkizler burcuyla bir ilişki yaşamak istiyorsanız, içinde hep bir şüphe duygusuyla yaşadığını bilmenizde fayda var. Kıskanç yönünü bastırmaya çalışır ve başarılı olursa, çok güzel gizler de... Ancak kıskanmadığını düşünüp ona göre hareket ederseniz, başınız çok ağrıyabilir; benden söylemesi… Onunla ilgilendiğinizi belli etmenin en önemli yolu, onu çok iyi dinlemenizdir. Size anlattıklarını gözlerinin içine bakarak ilgiyle dinlerseniz, size güveni artar ve sizinle daha fazla vakit geçirmek ister. Hayata pozitif bakan ve yaşamı çok seven İkizler burcu, sosyal hayatına eşlik edebilecek biriyle birlikte olmak ister. Bazen de yalnız kalmayı, kendi kendine vakit geçirmeyi tercih edebilir; bu konuda da tek beklentisi anlayıştır. Hoş görünen, iyi müzik dinleyen, yeni projeler üreten insanlar hemen ilgisini çeker. Parasal konularda ise değişkendir. Ama yine de yanında çok fazla masraf yapıyormuş gibi görünmemekte fayda var.
Bir İkizler burcuyla ilk buluşmanızı gerçekleştirecekseniz, şık bir restoran yerine salaş bir mekan da tercih edebilirsiniz. Çevresine karşı duyarlı olan İkizler burcuyla; insanlara, hayvanlara, doğaya yardım ederken yakınlık kurabilirsiniz. Hangi ortamda olursa olsun enerjisi kolay kolay bitmeyecektir. Ancak üzgün ya da öfkeliyken iç dünyasına dönmek isterse, kendi haline bırakmak en doğrusu. Çünkü dönüşü her zaman muhteşem olur. Uzun vadeli planlar yapmaktansa anı yaşamayı tercih edebilirler ancak frekansınız bir kere tutarsa, hayatında sonsuza kadar kalmanızı isteyecektir.

BEKLENTİLERİ...
Aşkta zeki, her konuda fikir sahibi birini arar.
Birlikte olacağı kişiyle ortak zevkleri olmasına dikkat eder.
Önemsendiğini hissetmek için anlaşılmak ister.
Bağımsızlığına düşkün olduğu için kısıtlanmaktan asla hoşlanmaz.
Merhamet duyguları çok gelişmiştir, sevdikleri için her türlü zorluğu göze almak ister.

ASLA YAPMA!
Saygısızlık en tahammül edemediği konudur.
Onu eleştirilerinizle sıkboğaz etmemelisiniz.
Ona değer vermiyorsanız, ilişkinizi sürdürmeye çalışmayın, hemen fark edecektir.
İkizler burcunun anı yaşamasını engellemeyin.
Bir anda fazla sorumluluk vermeyin.

ASTRO GÜNDEM
Bugün Ay, Uranüs 60'lığı küçük maceraların büyük heyecanlar yaratabileceğini işaret ediyor. Bazılarımızı çok şaşırtacak, bazılarımızı ise sevindirecek gelişmeler yaşanabilir. Spor camiasını bol bol konuşacağımız sıcak gelişmeler yaşanabilir. Ne de olsa Merkür, Aslan burcunda hareket ediyor. Bu da demektir ki, iddialı karakterler konuşulacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA