Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Hangi elementin burcusun?

Burçlar; ateş, toprak, hava ve su olmak üzere dört gruba ayrılır. Ve her element grubunda üç burç yer alır. Elementlerin karakteristik özelliklerini bilmeniz kendinizi ve karşınızdakini daha kolay anlamanıza yardımcı olur. Hadi, teker teker elementlerin özelliklerine burçlarına göre bakalım...

ATEŞ GRUBU: Bu grubun burçları: Koç, Aslan ve Yay'dır. Ateş grubu burçları; güçlü, yaratıcı, enerjik ve hevesli bir yapıya sahiplerdir. Özgün fikirler ve ürünler ortaya koyma konusunda oldukça ustalardır. Dostluklara, vefaya çok önem verirler. Yardıma ihtiyacı olanlara sırt çevirmez ve arkadaşlarını kolay kolay yarı yolda bırakmazlar. Tüm bunların yanında; yüksek egoları hep daha fazlasını istemelerine neden olabilir. Kolay öfkelenebilirler ama öfkeleri saman alevi gibidir; çabucak sakinleşirler.

TOPRAK GRUBU: Bu grubun burçları: Boğa, Başak ve Oğlak'tır. Toprak grubu burçları; 'güven' kelimesini, prensip haline getirecek kadar önceliğe alırlar. Kendilerini oldukça önemserler. Mücadelenin hayatın bir parçası olduğunu bilirler. Kendi küçük dünyalarında, kendi alışkanlıklarıyla baş başa yaşamak ister ve düzenlerinin bozulmamasına gayret ederler.

HAVA GRUBU: Hava burçları: İkizler, Terazi ve Kova'dır. Hava grubu burçlarında; akıl ve sanatsal duruş iç içe geçmiş haldedir. Çoğunlukla güler yüzlü olmaları, ilgi çekici ve hareketli konuşmalarıyla dikkatleri üzerine çekerler. Bazen öyle ters köşe fikir ve sözlerle karşına gelirler ki; şaşkınlık içinde kalakalırsın. Bazıları, yalanlarla yaşamaktansa zor da olsa gerçeklerle yüzleşmeyi tercih eder. Birçok alanda başarı sağlayabilecek kadar geniş bir yetenek, akıl ve bilgi yelpazesine sahiplerdir. En ufak bir haksızlık karşısında, dayanamayıp bir anda devleşebilirler.

SU GRUBU: Bu grubun burçları Yengeç, Akrep ve Balık'tır. Su grubu burçlarını, derinlerine indikçe tanıyabilir ve anlayabilirsiniz. Duygularını, düşüncelerini, hislerini bir anda açmazlar. Çabuk tanınmadıkları için de çoğu kez yanlış anlaşılabilirler. Başkalarına karşı fazlasıyla sorumluluk beslemeleri ve sürekli fedakar davranmaları; ruhsal olarak yorulmalarına neden olabilir. Mükemmeliyetçilikleri ön plana çıktığında eleştirileri küçük düşürücü hale gelebilir. 2018, 2019 ve 2020'ye kadar gökyüzü, toprak elementlerinde akacak. Eğer haritanızda toprak elementi yok ise çok şanslısınız demektir.

ASTROGÜNDEM
Bugün Mars-Chiron çekişmesi mistik ve ruhsal konulardaki çatışmalara vurgu yapıyor. Her türlü bağımlılığın gündeme gelebileceğinin altını çizen bu sert açı, keskin olayların yaşanabileceğini işaret ediyor. Kendimizi olduğumuzdan çok daha güçsüz hissedebilir, önümüze çıkan fırsatları mantıklı bir şekilde değerlendiremeyebiliriz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA