Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Futbol düşündürücü

Ligde kolay maç yok. Son iki maçta Trabzonspor'un gösterdiği performans ve aldığı sonuçların oyuncuları büyük rehavete soktuğunu gördük. İlk yarıda Trabzonspor golü bulmasına rağmen oyunda bir türlü üstünlüğü yakalayamadı. Savunma, az adamla hücum girişimlerinde bulunan rakibine karşı sıkça yerleşme hatası içerisinde görüldü. Savunmanın sağ kenar oyuncusu Tayfun bazı pozisyonlarda ofansif anlamda katkı yaptı ve attığı golle takımını öne geçiren oyuncu oldu. Savunmanın sol kenar oyuncusu Cale ise ofansif anlamda takımına hiçbir katkı yapmadı. Orta saha ise bu sezonun en kötü oyunlarından birini sahaya yansıttı. Selçuk ya sorumluluk alacak ya sorumluluk alacak ! Yoksa dünkü görüntüsüyle Trabzonspor'a zarar veriyor. Colman ise bir var bir yok.

YATTARA TERCİHİ YANLIŞTI
Bir bakıyorsunuz mükemmel hareket yapıyor sonrasında ise amatör çerçevede hareketini sonlandırıyor. Hüseyin oyundan çıktığı ana kadar büyük pas hataları yaptı. Böyle bir orta saha görüntüsüyle doğaldır ki iyi oyun ortaya koyabilmeniz son derece zor.
İkinci yarıda Trabzonspor, Ankaragücü'nün attığı gole kadarki bölümde hiçbir gol pozisyonu üretemedi. Ersun Yanal'ın bana göre Yattara'yı dışarı alması yanlıştı. Çünkü her ne kadar Yattara istenilen düzeyde değilse de kenarda kaldığı sürede, Ankaragücü savunma oyuncularını kendi bölgelerinde tutan bir oyuncu .
Kaldı ki yerine giren Alanzinho kenardan çok içeriye girdi ve her iki kenardan da Trabzonspor atak girişimlerinde bulunmadı. Oyunun son dakikalarında gelen gol ise Trabzonspor'un büyük bir şansı oldu. Sonuçta alınan üç puan şampiyonluk yarışında büyük önem taşıyor yalnız son iki maçın aksine ortaya konulan oyun ise düşündürücü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA