Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Skor moral olacak

İlk maçta alınan 3-1'lik sonuç sonrasında Trabzonspor Toulouse'da mucize arıyordu. İlk 45 dakikada futbol adına hiçbir şey ortaya koyamadılar. Savunmada Song ve Giray aldıkları her topu ya geriye ya da yana oynamanın yanında inanılmaz pas hatalarıyla rakiplerine pozisyon yarattılar. Mansare'nin çok güç durumlara düşürdüğü Tayfun, önündeki Barış'la uyum içinde görülmedi. Sol tarafta ise Cale önü boş da olsa hücuma çıkmamaya yeminli!
Orta sahada Ceyhun, Selçuk ve Colman hiçbir sorumluluk almadılar. Savunmaya yardımcı olmadıkları gibi hücumda da etkinlik üretmediler. Alanzinho ve Gökhan da sahada var mıydı tartışılır. İlk yarı Barış Memiş'in direkten dönen topundan başka Trabzonspor'un pozisyonu yoktu.
Devrede Umut oyuna girince Colman ve Selçuk daha önde top almaya başladı. Trabzonspor, ilk yarıya göre daha fazla atak girişimlerinde bulundu. Bunun sonucunda Ceyhun'la kendilerini umutlandıran golü de buldular. Bordo- mavililer, gol sonrası ikinci gol için daha fazla öne çıktığı anlarda karşı ataklarda kalesinde tehlikeler yaşadı. Bu arada Gökhan Ünal'ın kaçırdığı bir gol var ki eğer atsaydı takımın tur yolunu rahat açabilirdi.
Dünkü maçı gördükten sonra Trabzonspor büyük üzüntü duymalı . Çünkü Toulouse Gignac oynamayınca sıradan bir takım. Özellikle savunma bloğunda büyük hatalar yapıyorlar. Mansare ve Sissoko dışında önemli oyuncuları da yok.
Bu sonuç Trabzonspor'da bozulan morallerin biraz olsun düzelmesi açısından önemli. Yalnız Trabzonspor'un oyun bazında istenilen düzeyde olmadığını da belirtmek gerek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA