Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

10 kişiyle bu kadar

Trabzonspor için koskoca boşa giden bir 45 dakika izledik dün gece. Gol pozisyonu yok, şut yok, atak girişimi yok. Bir de savunma yok! Sadece rakipten yenilen acemice bir gol var.
Öncelikle Gökhan Ünal sahaya ne için çıktı anlamak mümkün değil. Ya da Şenol Güneş kendisine koca 90 dakika boyunca nasıl tahammül etti onu da anlamamız mümkün değil. Koşmuyor, mücadele etmiyor, sanki kafası başka bir yerlerde gibi...
Savunmada adam markajı, ilk toplara müdahalede zamanlama konusunda o kadar yetersiz görüntüler vardı ki eğer rakip Galatasaray daha becerikli olsa ilk yarıda farkı yakalardı.
Yenilen golde orta sahada kaptırılan top ve sonrasında Arda ile atılan pas ile Galatasaray'ın sol kenar oyuncusu Caner golü attığında Trabzonspor takımından hiçbir oyuncu yoktu!
Orta sahada Selçuk, Serkan ve Ceyhun bırakın presle top kovalama becerisini bomboş durumdayken bile iki pası bir arada yapamadılar. Alanzinho biraz gayretli olan isim, Gabric ise ne yaptığını bilmez halde.
İkinci yarıdaysa yenilen golde Giray'ın büyük hatası var. Sonrasında ise yapılan oyuncu değişiklikleri ve ardından Song'la gelen gol. Engin'le kaçırılan gol pozisyonundan sonra ise hücuma çok adamla gittikleri anlarda bile final pas yetersizlikleri ve kendi aralarındaki pas iletişimsizlikleri öne çıktı.

TAKIM KOPUK OYNUYOR
Dün bir kez daha görüldü ki Trabzonspor kollektif anlayıştan çok uzakta bir oyun sergiliyor. Savunma oyuncuları hücum yapmıyor, hücum oyuncuları savunma yapmıyor. Trabzonspor adına oyunun büyük bölümünde hatlar arasında büyük kopukluklara tanık olduk.
Şenol Güneş'in işi bir hayli zor. Çünkü bu takımda bazı oyuncuların miadı artık dolmuş durumda. Onları yeni bir hedefe, yeni bir heyecana katabilmek kolay gözükmüyor.
Kulübün içinde bulunduğu mali portreyi de düşündüğümüzde gerekli transferlerin yapılamayacağını var sayarsak ikinci yarı yine Trabzonspor açısından sancılı geçecektir.
Her zaman belirttiğim gibi Trabzonspor'un biraz daha sabıra gereksinimi var. Fakat oyuncuların sorumluluklarını bilincinde olarak sahaya çıkıp daha özverili mücadele etmeleri gerektiğini de bir kez daha hatırlatmak istiyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA