Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Trabzon doğru yolda

Ligde üst sıralar için mücadele eden her iki takım açısından da büyük önem taşıyan karşılaşmada puanlar paylaşıldı. Bursaspor Volkan ve Sercan gibi önemli iki oyuncusundan yoksun çıktı. Trabzon ise Ömer Aysan'ın yokluğunda Song'u sağ kenarda kullandı.
Maça Bursaspor daha istekli başladı. Trabzonspor'u sahasından çıkartmamak için daha önde presle hataya zorladılar. Ali Tandoğan, Turgay'ın kendisine destek vermesiyle sağ kenardan ataklar geliştirdi. Önde ise Iglesias tek kaldığı için gol pozisyonu yönünden zengin değillerdi.
Trabzon ise 15. dakikadan sonra öne daha çok çıktı. Colman ve Umut'la yakalanan iki net gol pozisyonu var.
Song'un sağ kulvarda ofansif anlamda hiç katkı yapamaması, daha önceki maçlarda Trabzon adına büyük silah olan bu kenardan atak girişimlerinin eksik kalmasına yol açtı.
Sol kenarda ise Cale bir iki kez öne çıktı. Engin kendisinden beklenilen performansın altında bir görüntü sergiledi. Alanzinho da kalabalık Bursa defansında etkisizdi.

SONG VE CALE'NİN HATALARI
İkinci 45'te ise Trabzon ilk yarıya göre oyuna daha iyi başladı. Engin'in topla daha fazla buluşması ve sağ kenardan Serkan'ın savunmanın arkasına yaptığı koşularda getirdiği toplar sonucunda ilk yarıya göre gole daha yakın olan taraftı. Bursa'nın golünde rakibini kaçıran Song'un ve kademeye girmekte geciken Cale'nin ciddi hataları vardı. Burak'ın ve Gabriç'in girmesiyle Trabzon, Bursa'yı alanına hapsetti.
Üst üste girilen gol pozisyonlarında Ivankov başarılıydı
ancak Umut'la atılan gol bir puanı getirdi. Bu maç gösterdi ki; Trabzonspor doğru yolda. Mağlup duruma düşse de zorlu rakibi karşısında pes etmeyip puan almayı başardı. Bu mücadele, Trabzon'un yarınları için önemli bir gelişmedir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA