Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Cidde'de potansiyel yüksek ama...

Boyner'e göre yabancı şirketler beğendikleri şirketlere geliyor. Boyner Grubu'na gelen yabancı şirketten duyduğu memnuniyet Cem Boyner'in her halinden belli. "Şimdi bakınca, yaptığımız en doğru yatırımın Beymen Nişantaşı olduğunu görüyoruz. Bizim yıldızımızı da bu mağaza parlattı" diyor. Boyner'e yatırım yapan grubun ABD ve AB ülkeleri dışında ilk kez bir ülkeye yatırım yaptığını da öğreniyoruz.
Birbiri ardına açılan Beymen mağazalarıyla şu anda toplam perakendede 35 bin metrekareye ulaşan grup, 2008 yılında 60 bin metrekareyi hedefliyor. Ümit Boyner, Kahire Beymen'in başarısının ardından şimdi Amman, Katar ve Cidde'ye girmek için hazırlık yaptıklarını anlatıyor. Öğreniyoruz ki Cidde'de müthiş bir potansiyel var. Ama Beymen Genel Müdürü Esel Çekin için durum zor. Çünkü bu ülkeye kocası olmadan gitmesi mümkün olmuyor! Cem Boyner, 'Anlayın halimizi! Üstelik yöneticilerimizin yüzde 70'i kadınlardan oluşuyor ve biz bu mağazaları bizzat gidip kuruyor, ekibimizi bir süre orada tutuyoruz. İşimiz zor" diyor.
Öyle görünüyor ki her ne kadar zor olsa da Beymen, özellikle Orta Doğu'ya açılarak markalı lüks konfeksiyon dünyasının bir numarası olmaya çalışacak. Ama tabii İstanbul'da önemli alışveriş merkezlerinin içinde güçlü mağazalar açmayı da ihmal etmeyerek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA