Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

'Para ağaçta yetişmiyor ona göre!'

* Peki neden Ak Sigorta'dan, Sabancı Grubu'ndan çıkıp, babanız Şevket Sabancı ile birlikte başka bir holding kurdunuz?
Gerçekten hayat bir huzur arayışı. Huzur yaptığınız işle, aileyle, dostlarla gelir. Şimdi ben de baktım, ben olsam da, olmasam da Sabancı Holding'de sistem çok gelişmiş zaten ve işliyor. Değişik bir şeyler yapmak istiyordum. Kendi işimi yapmak istedim. Babamın da büyük desteği oldu. Çok şey öğrendim gerçekten. 1 doların önemini öğrendim. O kulelerden yani fanustan, mutluluk zincirinden çıkıp, gerçek hayatın içine giriyorsunuz. Bu çok güzel.

* Siz hiç iş hayatı dışında bir hayat düşlemediniz mi kendinize?
Zaman zaman insan böyle şeyler düşünüyor. Tatil hayalleri kuruyor. Ama bu bir tercih neticede. Kimse bana çalış demiyor. Hem çalışmak zorunda da değilim. Neticede bu benim hobi olarak yaptığım bir şey ama çok ciddi yapıyorum.

* Sonuçta siz heyecanla işe giden biri misiniz?
Evet hala heyecanla işe giden, hala karnım ağrıyarak yatan bir insanım. Evet bunlar tabi olmazsa, bu heyecan da karın ağrısı da olamaz. Sen çalışacaksın, çocuklar da bunu görecek. Onlar da 10 doların değerini bilecek. Benim en çok kullandığım laflardan bir tanesi. Hep derim çocuklara, "Para ağaçta yetişmiyor ha, ona göre" diye.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA