Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Allah'tan karım bana güveniyor!

Futbol sohbeti yaparken öğrendik ki Cihan Kamer, bu yıl daha uzun bir tatil yapmış. Daha doğrusu Cihan Kamer tatil yaparken, spor basını da onu hep bir ülkeye futbolcu transferine göndermiş. "Spor basınına hayret ediyorum. Ben Bodrum'dayken, bir gün İtalya'da, bir gün Brezilya'da bir gün Almanya'da oyuncu aradığımı yazdılar!"
Bu sohbeti yaparken Cihan Kamer'in eşi Çiğdem Hanım da bizimleydi. Gülümseyerek, "Kıskanç bir kadın olsam, durum kötüydü" diye espri yapmaktan kendini alamadı. Kamer de, "Karım bana güveniyor, yoksa işimiz zor olurdu" diyerek spor basınına sitem etti.
Fenerbahçe maçı için hafta sonu Trabzon'a giden Cihan Kamer, olaylar karşısındaki pozitif tavrını burada da sürdürdü. Sorulan herhangi bir soruya, "Valla ben Trabzon maçından sonra hiçbir konuda iddiaya girmem" dedi. Kamer'e göre, Beşiktaş'ın da yaptığı transferler çok iyiydi ama bu yıl işi zordu. Neticede futbolcuların Türkiye'ye alışması zaman alacaktı ve zaten üne ve paraya doymuş insanları motive etmek kolay değildi. Bir de tabii Anadolu takımları bangır bangır geliyordu. Yani Kamer, "Güzel bir lig izlemeye hazır olun" diyordu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA