Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MAHMUT ÖVÜR

Artı bilgilenme

* Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) 17. Olağan Genel Kurulu, bugün Ankara, Anadolu Oteli'nde yapılıyor. Genel Kurul'a DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar da katılacak.

* Beklenen 'İstanbul depremi'ne tüm uyarılara rağmen ne kadar hazırız? ODTÜ mezunlarının kurduğu Eymir Kültür Vakfı, bu soruların cevaplarını arayan bir panel düzenliyor. 'İstanbul' da Deprem: Hazır mıyız?' adlı panel, bugün İstanbul Odakule'de 13.30'da başlayacak.

* İstanbul Beşiktaş Belediyesi, 'Acil Sağlık Güvencesi' projesi ile semt sakinlerine ücretsiz tıbbi danışmanlık ve tam donanımlı ambulans hizmeti vermeye başladı. Beşiktaşlılar, acil müdahale gerektiren durumlarda 7 gün 24 saat, 444 44 55 numaralı hattı arayarak bu hizmetten faydalanabiliyor.

* Zafer Ergin ve Deniz Türkali'nin rol aldığı, Hakan Altıner'in yönettiği 'Kuklacı' adlı gerilim türündeki oyun, bugün 21.00'de Profilo Alışveriş Merkezi, Tiyatro Kedi sahnesinde izlenebilir.

*
Antalya Devlet Opera ve Balesi, 31 Ocak'ta George Bizet'nin ünlü 'Carmen' operasını sahnelemeye başlayacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA