Türkiye'nin en iyi haber sitesi

ÖNCEL ÖZİÇER

'Geç alınmış bir karar'

- Siz ne diyorsunuz bu gelişmelere?
- Çok geç alınmış bir karardı zaten. Ben bunu dile getirmiştim. 'Devamında büyük fayda var, herkes bunu sokakta konuşuyor,' diye ama Yılmaz bu konuda biraz daha farklı düşünmüştü. Ama şimdi aklın yolu bir oldu.

- Beyaz Gelincik de devam. Ama orada çok farklı bir roldesiniz. Seyirci yadırgar mı acaba?
- Yok, hayır, olmaz. Çünkü oyuncu olan her şekilde kendini değiştirebilme yeteneğini edinmiş kişidir bence. 32 yıldır tiyatroda kılıktan kılığa girdim ben de. Seyircinin yadırgayacağını da zannetmiyorum bu yüzden.

- Dizide kaç karakterde göreceğiz sizi?
- Benimki biraz değişik tipler olacak. Sonra o tiplerden seyircinin ilgisine göre kalıcı olacaklara karar vereceğiz. Şimdi çektiğimiz bu bölümde, 138. bölümün sonunda Mükremin'in evlendiği Güzide'nin babası rolündeyim.

Sabah.com.tr Uygulamamızı İndirin

Uygulamalara Özel Ayrıcalıkları Keşfedin!
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.