Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Son karar: 2 takım

Fatih Terim, iki takım çalıştırma talebini TFF'ye yineleyecek. Sevilla, Olympaikos ve Lazio'nun istediği Terim, iki takıma izin çıkarsa İtalyan Di Gennaro'yu ekibine katacak

Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim kararını verdi. Terim, Mayıs'ta Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile biraraya gelecek ve Milli Takım'ın yanında bir de kulüp takımı çalıştırma talebini tekrarlayacak. Daha önceden bu konuya sıcak bakmadığını defalarca belirten Özgener'in vereceği yanıt Terim'in Milli Takım'da devam edip etmeyeceğini belirleyecek. Avrupa'da kulüp çalıştırmaya sıcak bakan Fatih Terim'e Avrupa'dan üç takımdan ciddi teklif geldi. Terim'i isteyen kulüpler İspanya'dan Sevilla, İtalya'dan Lazio ve Yunanistan'dan Olympiakos. Ekonomik ve statüsel durumu sebebiyle bu üçlü içinde Lazio en arka sırada. Sevilla ve Olympiakos daha ağır basıyor.

AMERİKALILAR GELİYOR
Terim, İtalya'da yardımcılığını yapan Antonio Di Gennaro'yu ekibine katmayı ve Euro 2008 sürecinde olduğu gibi Amerikalı performans uzmanlarıyla çalışmayı planlıyor. İki takım çalıştırma önerisinin kabul edilmesi halinde iki ayrı ekip kuracak olan Fatih Terim, kulüp için Di Gennaro ile bir ekip kuracak. Amerikalı performans uzmanları varolan ekiple Milli Takımlar'da çalışacak ve alt yapı takımlarına da katkı yapacak. Bu çalışmalar hemen başlayacak. Amerikalılar, ilk sınavlarını 26 Haziran-5 Temmuz arasında İtalya'da düzenlenecek Akdeniz Oyunları'nda Ümit Milli Takım'ın hazırlığında verecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA