Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YENİ BAKIŞ MEVLÜT YENİ (AKDENİZ)

Her şeye rağmen

Yapraklar sarardı... Mevsim değişim yaşıyor. Yakıcı güneş yerini serin bir atmosfere bıraktı. Doğa kadar bizler de hüzünlüyüz. Önce sel afeti yaşadık, ardından terörle sarsıldık, dün ise Van merkezli deprem ile haftayı geride bıraktık.
Tüm bu felaketlere rağmen hayat devam ediyor... Gülemiyoruz, canımız sıkkın, hepimiz hüzünlüyüz ama herkes işinin başında... Biz de çalışıyoruz, buruk da olsak hayatın koşuşturmacasına boyun eğmek zorundayız...
Pazartesi geleneği olarak Sabah Akdeniz'de geçen haftanın manşetlerine bir göz atalım...
Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi'nde 3 öğretim görevlisinin yaptığı araştırmaya göre turistlerin yüzde 80.3'ü 'tekrar aynı otele gelir misiniz' sorusuna 'evet' yanıtı verdi. Belek ise yüzde 91.3 ile bu konuda zirveye yerleşti. Pazartesi günü bu özel çalışmayı 'Belek müşterisi en sadık turist' manşeti ile verdik.
Salı günü 'Turizme Antalyalı Bakan Yardımcısı' başlıklı haberimizde Ak Parti Antalya eski Milletvekili Abdurahman Arıcı'nın Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı olarak atanmasını haberleştirdik.
Çarşamba günü 'Örenyerlerine akşam molası' manşetimizde ören yerlerinde yaşanan mesai sıkıntısını gündeme taşıdık.
Perşembe günü Muratpaşa ilçe Kaymakamlığı'nın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile başlattığı Sosyal Riski Azaltma Projesi'nin (SRAP) elinden tuttuğu kadınların öyküsünü işledik.
Bu haberimizi 'SRAP, kadınları patron yaptı' başlığı ile manşete taşıdık.
Cuma günü Ispartalı şehidimizi 'Gözyaşı sel oldu' başlığı ile ebediyete uğurladık. Cumartesi günü 'Turist rekoru Ekim'de geldi' manşetimizde Antalya'ya havayoluyla gelen 10 milyonuncu turisti haberleştirdik. Dün ise 'Hayaldi Antalya gerçekleştirdi' başlıklı haberimizde 10 yıldır rahim nakli üzerinde çalışan İsveçli bilimadamlarının kadavradan ilk rahim naklini yapan Akdeniz Üniversitesi'yle işbirliği yapmak üzere Antalya'ya geldiğini tarihe not düştük. Antalya'da yaşanan sel felaketinin yaraları sarılmaya çalışılırken, şehitlerimizin acısı ile baş başa kaldık. Haftayı terördeki tırmanış ve başlatılan operasyonlar ile kapatırken Van merkezli deprem gündeme düştü. Biz de gündeme dair bölgemize yansımaları sayfalarımıza taşıyıp sizi haberdar ediyoruz.
Tüm ekip arkadaşlarım ile birlikte daha interaktif bir gazete yapma azmimiz sürüyor. Güveninize, sevginize ve samimiyetinize kucak dolusu teşekkürler…
Mutlu, umutlu ve acıların yaşanmadığı bir hafta diliyorum…

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA