İlk önce mantarların kabuklarını soyuyoruz. Bunun ardından kabukları soyulan mantarları limonlu suya koyuyoruz.
Biberleri iyice yıkayıp, içinden tohumları çıkarıyoruz.
Bundan sonra artık biberlerimizi ince ince doğruyoruz. Mantarları da sudan çıkartıyoruz ve doğruyoruz.
4-5 adet domatesimizin kabuklarını soyuyoruz ve kuşbaşı doğruyoruz.
Bundan sonra son aşama olarak sarımsakların kabuklarını soyuyoruz ve küçük parçalar halinde kesiyoruz.
Büyük bir tepsiye ilk önce suyla yıkayıp buzunu çözdürdüğümüz karidesler ve ardından doğranan domates hariç tüm malzemeler ve tuzla karabiberi ilave ediyoruz.
Yağımızı da üzerine gezdirdikten sonra tepsi içinde iyice karıştırıyoruz.
Ve sonra da domatesleri ekliyoruz. Üzeri alüminyum folyo ile kaplıyoruz ve 30 dakika kadar 200 derece fırında pişirerek servise hazır hale getiriyoruz. Herkese afiyet olsun!