MARİNE KANAT MALZEMELERİ:
12 adet tavuk kanadı
1 çorba kaşığı hardal
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı soya sosu
1 çorba kaşığı salça
1 çorba kaşığı köri
1 adet orta boy soğan
6 diş sarmısak
Tuz ve kırmızı tozbiber
Yarım çay bardağı sıvıyağ
MARİNE KANAT YAPILIŞI:
Derince bir kapaklı kabın içine, soğan, sarmısak ve sıvıyağ hariç tüm malzemeyi koyun. Sarmısakları ezin, soğanı iri olarak 4'e bölün ve kaba ekleyin. Elinizi kullanarak iyice karıştırın. Daha sonra tavuk kanatlarını kaba koyup, bu harca iyice bulanmasını sağlayın. Kabın kapağını kapatıp bekletin. Ne kadar çok bekletirseniz o kadar lezzetli olur. Tavaya sıvıyağı koyun ve kanatları sürekli çevirerek kavurun. Sıcak olarak servis yapın.