Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Reytinge can feda!

SHOW TV ne yapsa, ne etse En Büyük Show programıyla Acun'un Star'daki Yetenek Sizsiniz Türkiye programını bir türlü geçemiyor.
Ne dünyanın en ünlü sihirbaz ve akrobatlarının gösterileri, ne mini şortlu showgirl'ler, ne de İvana Sert'in cesur dekolteleri kar etmiyor.
Bu hafta ise reytingleri kurtarma görevi, sunuculardan Hakan Akkaya'ya düşmüştü. Samuray kılıcıyla gösteriler yapan Japon Hayashi, kendine partner (yoksa kurban mı desek?) olarak Hakan Akkaya'yı seçti.
Akkaya, kendi ifadesine göre "Elinde tutacağı bir salatalığı kılıçla kestirip sahneden ineceğini" düşünüyordu ama öyle olmadı. İki eline birer hıyar tutuşturuldu. Başına da bir başkası dikildi. Beti benzi atan Akkaya'nın alnından terler süzülmeye başladı. Çünkü Hakan Akkaya'nın sağına soluna dikilen salatalıkları Hayashi gözleri bağlı olarak Samuray kılıcıyla doğruyordu!..
Sonra Hakan'ın kolunun üzerine enlemesine bir salatalık yatırdılar.
Hayashi bunu da kılıçla ikiye böldüğünde Hakan Akkaya'nın korkudan artık konuşacak hali kalmamıştı.
Ben hayatımda ilk kez bu kadar cansiperane bir reyting mücadelesi gördüm.
Vallahi Acun az daha Hakan'ın sebebi olacaktı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA