Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bravo Turkcell

Türkiye Kumbarası kampanyasını daha ilk gününden destekledim. Van'da yaşanan depremin yaralarını sarmak üzere Turkcell'in başlattığı yardım kampanyası çok anlamlıydı.
Özellikle yitirdiğimiz öğretmenlerin yaşayan meslektaşlarının aynı acıyı bir kez daha tatmaması, eğitim gönüllülerinin Doğu'yu artık 'şark hizmeti' olarak görmemesi için yapılacak lojman ve yurtların 'iki yakamızı bir araya getirmek' gibi şu aralar çok ihtiyaç duyduğumuz bir misyonu yerine getireceğine inanıyordum.
Nitekim Türkiye Kumbarası'nda toplanan kar taneleri, 'çığ' haline dönüştü. Bölgede 192 kişilik öğretmen kampüsü, 132 kişilik öğrenci yurdu yapıldı.
Ayrıca 100 öğrenciye eğitim bursu verildi. Daha da önemlisi proje, IPRA Birleşmiş Milletler Özel Ödülü'ne layık görüldü.

ÖRNEK OLSUN
Bu anlamlı ödül gecesine katılamadım ama bir iletişim firmasının, bugüne kadar yaptığı en iyi iletişim faaliyetine, yani 'Ülkenin doğusu ile batısı arasında posta güvercini olmasına' en azından köşemden alkış tutmayı bir borç saydım. İsmiyle, cismiyle yazdım ki, diğerleri için de örnek olsun, cesaret aşılasın. Emeği geçen herkese teşekkürler...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA