Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

At saksıyı elinden bin parçaya bölünsün

Bu haftanın beni en çok güldürenleri şüphesiz; buzdolabının önüne oturarak Serdar Ortaç pozu verip bunu internet ortamında paylaşanlar ve 'bir elinde saksı, bir elinde dalga, umurunda mı dünya?' misali poz veren Doğuş için yapılan yorumlardı.
Esprileriyle olaya dahil olan tüm internet kullanıcılarından Allah razı olsun; beni çok güldürdüler, Allah da onları güldürsün...
Tabii en başta; rafların önünde 'hem aşeren aynı zamanda da doğum yapan kadın' pozu veren Serdar Ortaç ve çiçek çocuk Doğuş.

İSTEDİĞİ SESİ GETİREMEDİ
Bu arada Ortaç'ın geçmişten gelen bu pozu; Doğuş'un o saksıyla hallendiği pozundan da rol çalmış oldu. Çünkü adam belli ki niyet etti; ya herru ya merru deyip indirdi donu, kaptı saksıyı ve bu fotoğrafı piyasaya sürdü. Ama işte; gel gör ki istediği sesi getiremedi!
Ortaç'ın doğumhane fotoğrafı, gündem pastasındaki payını bir anda böldü. Benim korkum şimdi hırs yapıp saksıyı elinden atması ve o anı da

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA